Wie we zijn

Ons team:

Mr-Evelien-JA-Roeleven

Mr. Evelien J.A. Roeleven

Advocaat & Mediator

Mr. Evelien Roeleven is sinds 1993 werkzaam als zelfstandig advocaat.

Mr. Roeleven voltooide met succes de specialisatieopleiding Familierecht en is lid van de vFAS (Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators) en van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA). Daarnaast is zij MfN-registermediator en lid van het MfN (Mediatorsfederatie Nederland).

Lees meer…

FAS Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators
Mr-Manon-M-Baumler

Mr. Manon M. Bäumler

Advocaat & Mediator

Mr. Manon Bäumler is sinds 2009 werkzaam als advocaat en daarbij richt zij zich met name op de Personen & Familierechtpraktijk. Mr. Bäumler adviseert en indien nodig procedeert zij voor u op het gebied van: echtscheiding, verbreking samenleving/relatie, omgang en gezag, alimentatie, verdeling etc.

Lees meer…

MFN_registermediator_logo
Mr_Charlotte_A_Offermans

Mr. Charlotte A. Offermans

Advocaat

Mr. Charlotte Offermans is privaatrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Hierna heeft zij als jurist gewerkt binnen het notariaat en in het bedrijfsleven. Zij heeft hierdoor veel ervaring opgedaan in complexe juridische vraagstukken.

Lees meer…

mr._manouk_Schrouff

Mr. Manouk L. M. Schrouff

Advocaat

Mr. Manouk Schrouff is afgestudeerd aan de universiteit van Maastricht. Hierna heeft ze als jurist gewerkt en ruime ervaring opgedaan op het gebied van Personen- en Familierecht en andere rechtsgebieden.

Lees meer…