(online) scheiden en Corona.

(Online) scheiding in Corona tijd

Spanningen in huis of op het werk kunnen hoog oplopen nu u meer dan normaal in elkaars nabijheid bent. Dat is lastig, zeker wanneer u overweegt te gaan scheiden of midden in een scheidingsproces zit.

Om ervoor te zorgen dat het niet escaleert is het belangrijk met elkaar in gesprek te blijven. Onze advocaten/mediators kunnen u daarbij helpen door een mediationtraject digitaal en/of via videoconferentie te starten of voort te zetten.

De vFAS heeft speciaal voor de eigen leden een mediationtool ontwikkeld: de Verder-Online Mediation Tool.

U kunt het merendeel van uw echtscheiding thuis vanaf uw eigen pc regelen.. Online ontvangt u alle stukken en via het forum praat u met uw advocaat-mediator. Vanaf de eerst gemaakte afspraak in het convenant, tot de definitieve inschrijving van de scheiding bij de gemeente. Alles wordt vakkundig en snel afgehandeld door een gespecialiseerde advocaat-mediator. Een bezoek aan de rechtbank is niet nodig. Ook nu de rechtbank “gesloten” is wordt uw echtscheidingsverzoek in behandeling genomen.

De scheiding kan snel afgehandeld worden. Al binnen een paar weken kunt u van elkaar gescheiden zijn. Wilt u gebruik maken van deze tool? Vul dan onderstaande aanvraag formulier in, dan nemen we spoedig contact met u op. U kunt ons ook bellen: 045-5285417.

Aanvraag informatie online scheiden