Akerstraat 104

6417 BN Heerlen

045-5285417

of 045-2080909

Zes gouden tips voor een onvergetelijke kerst

Zes gouden tips voor een onvergetelijke kerst,

Zes gouden tips voor een onvergetelijke kerst
Den Haag – 7 december 2020 – Regelingen en beperkingen leiden tijdens de aankomende feestdagen tot onzekerheid voor (kinderen van) gescheiden ouders. Omdat menig Nederlander juist nu behoefte heeft aan gezelligheid en saamhorigheid heeft de Nederlandse vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) zes tips voor een ontspannen kerst voor gescheiden ouders in coronatijd. Planning, afspraken en afstand vormen de leidraad naast de gezamenlijke beslissing er een ongedwongen samenzijn van te maken. Voor zowel de kinderen als de ouders wordt dit een onvergetelijke, en hopelijk ongedwongen kerst.

, Verder Online Nieuws, , https://www.verder-online.nl/500.aspx?aspxerrorpath=/nieuws/nieuws/tips-voor-kerst-in-coronatijd/

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Andere nieuwsberichten