Akerstraat 104

6417 BN Heerlen

045-5285417

of 045-2080909

Zorgen om wereldwijde toename huiselijk geweld door Corona-beperkende maatregelen

Zorgen om wereldwijde toename huiselijk geweld door Corona-beperkende maatregelen,

Zorgen om wereldwijde toename huiselijk geweld door Corona-beperkende maatregelen
Om de verspreiding van het Corona-virus te stoppen, hebben we wereldwijd te maken met veel beperkende maatregelen. ‘Blijf thuis’ is het devies. Scholen zijn gesloten en gezinnen zijn aangewezen op zichzelf. Door de combinatie van thuiswerken, het begeleiden van de kinderen met hun schoolwerk en het ontbreken van de mogelijkheid eropuit te gaan kunnen de spanningen in een gezin oplopen. Zeker voor kwetsbare gezinnen, waaronder bijvoorbeeld gezinnen die in een scheidingssituatie zitten, verhoogt het gedwongen thuis zitten met elkaar het risico op het ontstaan van huiselijk geweld.

, Verder Online Nieuws, , https://www.verder-online.nl/500.aspx?aspxerrorpath=/nieuws/nieuws/corona-en-huiselijk-geweld/

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Andere nieuwsberichten