Uit de praktijk: pensioenuitvoerder niet ingelicht

Uit de praktijk: pensioenuitvoerder niet ingelicht,

Uit de praktijk: pensioenuitvoerder niet ingelicht
Theo en Marie gaan op latere leeftijd scheiden. Theo heeft altijd hard gewerkt en Marie zorgde voor de kinderen. Toen zij groot waren, ging Marie weer aan de slag. Het pensioen dat zij heeft opgebouwd is echter onvoldoende voor een goede oude dag. Marie verwacht dat de pensioenuitvoerder van Theo de helft van het ouderdomspensioen – dat hij tijdens hun huwelijk heeft opgebouwd – aan haar zal uitkeren. De helft van haar pensioen gaat naar Theo, denkt ze. Maar dat gebeurt niet.

, Verder Online Nieuws, , https://www.verder-online.nl/500.aspx?aspxerrorpath=/dag-van-de-scheiding/uit-de-praktijk-pensioenuitvoerder-niet-ingelicht/

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Andere nieuwsberichten