Heb ik als ondernemer recht op mijn woning na de scheiding?

Heb ik als ondernemer recht op mijn woning na de scheiding?,

Heb ik als ondernemer recht op mijn woning na de scheiding?
Hebt u een eigen bedrijf en een koophuis? De woning staat dan wellicht op naam van de ander uit voorzorg voor een eventueel faillissement. Dat betekent niet dat u bij een scheiding met lege handen achterblijft; ook niet als u vertrekt. Waar hebt u in zo’n geval recht op? En wat zijn uw plichten na de scheiding? Het hangt vooral af van wat u vooraf op papier hebt vastgelegd.

, Verder Online Nieuws, , https://www.verder-online.nl/500.aspx?aspxerrorpath=/geld-bezit/heb-ik-als-ondernemer-recht-op-mijn-woning-na-de-scheiding/

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Andere nieuwsberichten